Ontwikkelingen in sitebouw

Websites van vroeger… De dagen dat je nog met je teksteditor een website in elkaar kon zetten. Handmatig linkjes bijwerken, veel tekst, af en toe een plaatje, want die waren lastig. En dan erachter komen dat jouw fantastische pagina bij je oom op een 640×480-scherm niet te lezen was… Dat is echt alweer een hele tijd geleden!

Via een lange weg zijn we aangekomen naar het op-het-web maken van websites. Content managers zoals WordPress hebben inhoud en vormgeving gescheiden, door slimme technologie als CSS en javascript. Websites praten met elkaar door het uitwisselen van backlinks en zoekmachines zoeken sites op basis van gelijke content. Zoekmachines zijn de snelwegen tussen webpagina’s geworden. Niet de data reist via die snelwegen, maar de gebruiker. Via een mobiel apparaat, een intelligente persoonlijke assistent, een televisie, maar ook nog gewoon via een laptop of vaste computer worden bijna alle sites via een zoekmachine gevonden.

Sommige sites zijn echter niet zo goed te vinden. Niet zozeer omdat ze verstopt zitten (zoals op het darkweb), maar omdat zoekmachines nog niet op de hoogte zijn van hun bestaan. En je site aanmelden bij een zoekmachine, dat kan nog wel, maar het werkt niet meer zo goed als vroeger.

Dan moeten mensen je helpen door hun eigen geïndexeerde site in te zetten om een link naar de nieuwe website in te zetten om te zorgen dat de nieuwe site gecrawled wordt.

Willen jullie bijvoorbeeld het mooiste speelgoed zien? Goede kwaliteit, technisch, stof, hout, alles met echte waarde? Kijk dan eens in de webwinkel van Kiekeboeshop.nl

Daar vind je van alles, van knikkerbanen tot cadeautjes voor kinderen, maar ook voor papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, ooms en tantes, buurmensen en bekenden die op zoek moeten naar wat voor cadeau ze nu weer eens zullen geven. Handig gesorteerd op thema, of je bladert gewoon door het eindeloze aanbod. Bijna alles, zo niet alles, is op voorraad en komt snel en voordelig naar je toe.

Als je de kleine kinderen een beetje ontgroeid bent, kun je je misschien beter vinden in het aanbod van de RCSpeedshop.nl

De mooiste en snelste radiografische auto’s (en dan heb ik het niet over die Nikko van vroeger die altijd leeg was en net hard genoeg ging om jou kruipend bij te houden) koop je hier. Wist je dat er wekelijks races zijn van modelauto’s? Een hele wereld gaat voor je open waarin mensen over de stijfheid van hun vering kletsen en de betere banden voor hun schaalmodel gebruiken zodat op de zandgrond van de racebaan de beste prestaties worden neergezet. En dat alles afgewerkt met de mooiste kleuren en stickers op het bodywork.

En dan ben je eindelijk 18 en heb je je rijbewijs. Wat houd je tegen om een echte auto te kopen? Bij Hesenautos.nl (de website van autobedrijf Hesen in Lierop) koop je vertrouwd je eerste – en elke volgende – auto. Een echte, geen schaalmodel natuurlijk. Jonge occasions, of al een jaartje ouder. Maar ook voor nieuwe auto’s, zo’n handig bedrijfsbusje of onderhoud van jouw trots kun je bij Davy terecht.

Ontwikkelingen in sitebouw

Eén gedachte over “Ontwikkelingen in sitebouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben jij een spambot? *